Rólunk

Több mint 30 éves tapasztalat

A Botlik-Trans Kft. 1986-ban indult családi vállalkozásként, közúti teherfuvarozással. Napjainkra pedig hazánkban és nemzetközileg is elismert logisztikai szolgáltatóvá nőtte ki magát. A Cégünk a kezdetétől fogva folyamatosan bővült, így mára több mint 150 munkatárssal dolgozunk együtt. A több mint 30 éves szakmai tapasztalat biztosítja Ön és cége számára a rugalmas megoldásokat és a pontos kivitelezést.

100+

Járműpark

150

Munkatárs

23.000

Fuvar / év

29

Ország

A raktározástól a szállítmányozásig!

Küldetésünk a szállítmányozási lánc minden szereplőjének kiszolgálása. Ennek megfelelően integrált logisztikai megoldásokat nyújtunk az Ön és cége számára, legyen fuvarozásról, szállítmányozásról, raktározásról, vagy akár komplex logisztikai szolgáltatásról.

Saját raktárral rendelkezünk, amelyet a megrendelő követelményeihez tudunk igazítani, és a logisztikai tevékenységünket ennek megfelelően végezzük. Cégünk tevékenysége a szabványos raklapos áruk hosszú távú nemzetközi szállítására, belföldi szállításra, száraz- és hűtött áruk tárolására és terjesztésére terjednek ki.

Minőség és megbízhatóság

MSZ EN ISO 9001:2009 minőségügyi irányítási rendszerünk garantálja, a folyamatos magas színvonalú szolgáltatást, elkötelezettségünk biztosítja folyamatszemléletű minőségirányítási rendszerünk állandó fejlesztését. Emellett cégünk rendelkezik szállítmányozási felelősségbiztosítással és CMR biztosítással is. 2019-ben SQAS minősítést vezettünk be.

A Botlik-Trans
környezettudatos vállalat

Logisztikai szolgáltatásaink minden szakaszában törekszünk a környezetbarát megoldásokra. Gépjárműveink kivétel nélkül az Euro 6-os környezetvédelmi besorolást kielégítő motorral rendelkeznek, így csökkentve a CO2-kibocsátást és a környezetszennyezést. Emellett műholdas útvonal-optimalizáló rendszert használunk, amely a fuvarköltségek csökkentése mellet, segít minimálisra szorítani a felesleges futásteljesítményt.

Integrált logisztikai megoldásokat kínálunk

fuvarozás

megnézem

Raktárlogisztika

megnézem

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen tőlünk ajánlatot!