Rólunk

Biztos minőség, folyamatos növekedés

Családi vállalkozás 1986 óta

A Botlik-Trans Kft. 1986-ban indult családi vállalkozásként közúti teherfuvarozással. A cég működésének kezdetétől számítva a társaság folyamatosan bővült, így mára több mint 70 munkatárssal dolgozunk együtt a 45 autó működtetésén. 

Cégünk rendelkezik Szállítmányozási felelősségbiztosítással és CMR biztosítással is. Küldetésünk a szállítmányozási lánc minden szereplőjének megfelelő kiszolgálása versenyképes és biztonságos fuvarozási, szállítmányozási, valamint logisztikai szolgáltatásokkal. Vállaljuk rendszeres szállítások adott mennyiségben, minőségben, határidőben történő teljesítését is. Saját fedett raktárral is rendelkezünk, amelyet a megrendelő követelményeihez tudunk igazítani, és a logisztikai tevékenységünket ennek megfelelően  végezzük

Bizalom, pontosság, rugalmasság

A minőséget a cég működésének bármely pontjában meghatározó tényezőnek tekinti, és ebben helyet kap az együttes munka, a járművezetőink egyenrangú tagokként történő kezelése, a minőség iránti igény megléte, a szaktudás mellett nagy hangsúlyt helyezünk az autóink ápoltságán túl a járművezetőink megjelenésére, viselkedésére és tapasztalatára, megértetve velük hogy az ő hozzáállásuk is döntő fontosságú a sikeres munkánkhoz; a megbízóink igényeit és a rendelkezésre álló lehetőségeket figyelembe véve, a legjobb szállítási megoldások ajánlása és megvalósítása; megrendelőink extra elvárásainak rugalmas kezelése.

MSZ EN ISO 9001:2009 minőségügyi irányítási rendszerünk garantálja, a folyamatos magas színvonalú szolgáltatást, elkötelezettségünk biztosítja folyamatszemléletű minőségirányítási rendszerünk állandó fejlesztését. Cégünk rendelkezik szállítmányozási felelősségbiztosítással és CMR biztosítással is.Kiemelten kezeljük a szolgáltatások és az azok hátterét adó tevékenységek folyamatos fejlesztését. Fő célkitűzésünk, hogy partnereinket magas minőségi szintű szolgáltatással segítsük a mindennapi tevékenységük során, és ennek eredményeképpen egy hosszú távú, kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatot építsünk ki.

Tekintse meg bemutatkozó videónkat

51
jármű
80
munkatárs
10.000
fuvar/év
21
ország

Kapcsolat

Elérhetőségeink

  •  Email: 
    info@botliktrans.hu
  • Cím: 
    Tát, 07/21 10.
  • Telefon:
    +36 (30) 366-8066

Lépjen velünk kapcsolatba!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form